Inici » Notícies » El Cim fa el cim
18/10/2011

El Cim fa el cim


EXCURSIÓ I DINAR AL LLAC DELS PESSONS

El passat dissabte 15 d’octubre, una bona colla d’amics del Cim ens vam trobar a primera hora del matí a la nostra estació d’esquí, Grandvalira. Vam canviar la neu, l’anorac i els esquís per les botes de muntanya i els bastons. Guiats per l’Oriol Soucheiron vam anar seguint la ruta dels 7 llacs fins arribar al cim. Acostumats a veure’ns envoltats de neu, aquest cop vam poder gaudir d’un dia espectacular. Tot i el sol i la intensa calor, no va haver-hi cap valent que s’atrevís a remullar-se.

A l’hora de dinar alguns socis més es van ajuntar al grup dels excursionistes per finalitzar la jornada amb un bon dinar al restaurant dels Pessons. La trobada va ser tot un èxit! Més de 70 amics del Cim van pujar a Andorra per començar a ambientar-se. JA S’ACOSTA LA TEMPORADA!

Recorda que ens pots enviar les teves fotografies i les publicarem al Flickr i a la nostra pàgina de Facebook!