Inici » Notícies » Cursa i dinar social del CIM
27/04/2010

Cursa i dinar social del CIM


Aquest passat dissabte dia 17 d’abril el CIM va celebrar la cursa i el posterior dinar social que tanquen la temporada 2009-2010. Enguany ha sigut una gran temporada, fet que ha quedat demostrat al superar el record d’assistència a la cloenda de la mateixa, no faltava quasi ningú!

La cursa es va celebrar a l’estadi Francesc Viladomat del Pas de la Casa a una manèga de gegant, amb un circuit especial -més curt- pels minialevins del club. Vam tenir la sort de poder disfrutar d’un esplèndid dia de primavera i d’una neu que va aguantar força. Els alumnes del club van demostrar el bon nivell que han demostrat durant tota la temporada i van realitzar unes magnífiques baixades. Per la seva banda, els pares del club no es van quedar enrere i van deixar clar que també estan en bona forma. Podeu trobar la classificació a l’àrea interna dels socis.

La cursa va acabar a bona hora i va permetre que tothom pogués anar a dutxar-se i preparar-se pel dinar, on vam omplir el Park Hotel i vam poder gaudir d’una bona estona de contacte entre pares, alumnes i entrenadors del club.

Per últim vam celebrar el tradicional repartiment de premis, amb video, premis sorpresa i sorteig final. I finalment una bona representació del CIM es va quedar al mateix Park Hotel a veure el derbi català de futbol.

Us agraïm a tots la vostra participació i la vostra assistència i esperem que us ho passessiu d’allò més bé.

Voldriem també agraïr especialment tots aquells que van col·laborar activament en les activitats: repartint dorsals, la speaker, apuntant temps, repartint menjar, regalant-nos el menjar, recollint dorsals, cantant números al sorteig, cobrant els dinars, dissenyant jerseis i dorsals, venent jerseis, cantant números, lliurant premis, donant obsequis al club perquè els poguéssim regalar al sorteig… i els que segur que m’he deixat.

Una vegada més, gràcies per tot i fins l’any vinent!

PD: Els qui volgueu el video, el trobareu a la zona “privada” de la web del club, al mateix lloc on vau fer les inscripcions.

PD2: Aviat penjarem les fotos de la cursa i del dinar al Flickr del club, tingueu-lo controlat!