Inici » Notícies » Final Circuit Català Interclubs al Pas
31/03/2010

Final Circuit Català Interclubs al Pas


Aquest passat cap de setmana es va celebrar a l’estadi Francesc Viladomat de la nostra estació, el Pas, la prova final del circuit interclubs català. El dissabte 12 corredors van prendre part del slalom mentre que diumnege 15 ho van fer en el gegant. Un cop més, i ja comença a ser costum, els nostres corredors van tenir unes actuacions boníssimes.

En el slalom de dissabte la Claudia Soucheiron va realitzar una magnífica segona manèga per acabar en segona posició. Mentre que les altres corredores de la categoria Infantil I Dames van tenir mala sort i van patir una desqualificació per una confusió, després de molt bones baixades, entre elles un millor temps de categoria. El diumenge l’Anna Barrachina va fer una gran baixada i va dominar la categoria Infantils I, seguida per la Claudia que va fer segona, el que va tornar a tenyir el podi dels colors del CIM, reeditant el podi d’Ordino però a la inversa.

Per la seva banda el Marc Codina només va poder participar al gegant del diumenge i va aconseguir una meritòria 3era posició, només essent superat per corredors de lliga catalana.

Pel que fa el nostre entrenador, l’Eduard, va imposar-se en les dues curses, tant dissabte com diumenge, com ja ens té acostumats!

La classificació final del circuit deixa a la Claudia en 3er lloc de la seva categoria, a pesar d’haver disputat només 3 de les 6 curses celebrades. El Marc Codina també aconsegueix la 3era posició en la categoria de Juvenils II Homes. I l’Eduard, ja havia guanyat la general matemàticament. Pel que fa al club, hem quedat en 6ena posició, tenint en compte el poc número de corredors (sobretot en les 3 primeres curses) i la novetat de les curses pels nostres alumnes, es tracta d’un resultat excepcional.

Podeu trobar la classificació de la cursa aquí. I la general aquí.