Inici » Notícies » Cursa Interclubs Ordino
24/03/2010

Cursa Interclubs Ordino


El passat dissabte dia 20 de març es va celebrar la 5ena cursa del circuit interclubs a l’estació andorrana d’Ordino. Un cop més els nostres corredors infantils i juvenils van acudir i van realitzar un resultat excepcional. La cursa va constar d’una manèga de gegant en una pista que es va deteriorar bastant amb el pas dels corredors degut a la calor i la humitat.

Tots ells van tenir una gran actuació i van aconseguir deixar el nostre club en la cinquena posició de la general, a pesar de ser força menys corredors que d’altres clubs.

La Claudia Soucheiron es va tornar a imposar en la categoria de Infantils I dames, i va marcar el segon millor temps femení absolut. L’Anna Barrachina va entrar molt aprop i es va situar segona, tenyint el podi dels colors del CIM.

Per la seva part la Núria Codina va fer el segon millor temps de la categoria Juvenil I dames.

El nostre entrenador Eduard va fer també un segon lloc en la seva categoria, aconseguint el primer lloc de la general de forma matemàtica a falta de dues curses.

Podeu trobar la classificació de la cursa aquí. I la general aquí.