Inici » Notícies » Participació dels alevins a les curses finals del circuit Audi Quattro Cup
17/03/2010

Participació dels alevins a les curses finals del circuit Audi Quattro Cup


Aquest cap de setmana s’han celebrat les últimes dues curses del circuit d’alevins Audi Quattro Cup. En la cursa del dissabte, uns quants alumnes del club van disputar un gegant a la pista Davallada, de l’estació ceretana de Masella. Els nostres alumnes van fer un gran paper i s’ho van passar molt bé. (no disposem de fotos degut a un problema tècnic)

El diumenge es va celebrar el memorial Chichu Tauler, celebrat a una manèga de combi-race a l’estadi de Tubs del Pas de la Casa. 17 alumnes del CIM estaven inscrits per aquesta cursa, celebrada sota un format eminenment lúdic, tots ells van tenir una actuació molt meritòria i van acabar molt satisfets i contents amb l’expèriencia.

Podeu trobar la classificació de la cursa de dissabte aquí.

La de diumenge encara no està publicada, es publicarà aquí.

I un recull de les millors fotos i videos de les curses i de la festa al web de l’Audi Quattro Cup.

També podeu trobar totes les fotes al Flickr del club.