Inici » Notícies » Celebració del Trofeu Vila de Llívia, del circuit català d’interclubs, a l’estació de Masella
15/03/2010

Celebració del Trofeu Vila de Llívia, del circuit català d’interclubs, a l’estació de Masella


El passat diumenge 7 de març va tenir lloc la 4rta cursa del circuit interclubs, disputada a Masella. Aquest cop, els corredors infantils del club van acompanyar als juvenils, amb un total de 11 inscrits per les dues curses.

Els infantils van confirmar el seu bon nivell, amb molt bones baixades tot i ser la primera cursa que disputaven. A més, la Claudia Soucheiron es va imposar en el gegant i va quedar 4rta a l’eslalom en la categoría de Infantils I dones.

Per la seva part, en la categoría de Juvenils I dames, la Laura Falcó va quedar 3era en el gegant i 4rta a l’eslalom, el que la deixa en 2ona posición de la general del circuit.

Per últim, el nostre entrenador Eduard Estevenet, va continuar amb la seva “racha” i va sumar dues victories més, que el deixen a només 5 punts d’aconseguir la victoria matemática de la seva categoría en la classificació general a falta de 3 curses.

Podeu trobar la classificació de la cursa aquí.

I la general aquí.