Inici » Notícies » Els alevins del CIM participen a la Audi Quattro Cup!!
15/02/2010

Els alevins del CIM participen a la Audi Quattro Cup!!


Aquest passat dissabte alguns alumnes de la categoria alevins van assistir al 14è Picarol de Neu, que es va celebrar a l’estació ceretana de Masella.

Els corredors assistents van viure una gran jornada i van acabar encantats de l’experiència. La seva actuació, a pesar de l’alt nivell que hi havia i de la diferència d’hores d’entrenament en pals respecte d’altres clubs, va ser molt meritòria; acariciant un podi que no es va poder aconseguir degut a una desqualificació a les últimes portes.

Per completar l’experiència, per la tarda tots els corredors van assistir a la festa del circuit Audi Quattro Cup, celebrada al Poliesportiu d’Alp. Com sempre, us deixo un recull de les millors fotos de la cursa. Podeu veure la resta de l’àlbum a la nostre compte de Flickr.

Podeu també trobar els resultats a la web de FCEH, aquí. I els videos de la festa i de la cursa a la web del circuit Audi Quattro Cup.