Inici » Notícies » El CIM continua la seva participació al Circuit Interclubs acumulant 5 podis més!
26/01/2010

El CIM continua la seva participació al Circuit Interclubs acumulant 5 podis més!


Aquest passat cap de setmana es va disputar la segona prova del Circuit Interclubs a l’estació lleidatana de Boí Taüll. En aquesta cursa vam tornar a aconseguir 5 podis, el que situa el CIM en la cinquena posició de la general de clubs a pesar de comptar amb molts menys corredors inscrits que la majoria dels altres clubs.

En la categoria de Juvenils I Dames, la Laura Falcó i la Núria Codina van encapçalar el podi del gegant del dissabte amb un primer i un segon lloc respectivament. Al slalom del diumenge van aconseguir la 4rta i la 5ena posició. La Laura i la Núria dominen la classificació general de la seva categoria, ocupant-ne la primera i la segona posició.

A la categoria de Juvenils II Homes, el Marc Codina va aconseguir la victoria al gegant de dissabte, mentre que diumenge va caure al slalom mentre estava realitzant una gran actuació. El Marc se situa segon a la classificació general de la seva categoria.

Per la seva banda, el nostre entrenador, l’Eduard Estevenet, va dominar la categoria Senior aconseguint dues victories i encapçala la classificació general de la seva categoria.

Podeu trobar la classificació de la cursa clickant aquí. I la general aquí.