Inici » Notícies » Grandvalira té prevista la seva obertura per al proper 5 de desembre
26/11/2009

Grandvalira té prevista la seva obertura per al proper 5 de desembre


Nota de premsa – 25/11/09

Les últimes previsions meteorològiques anuncien l’arribada d’un front que podria deixar nevades

Andorra la Vella, 25 de novembre de 2009.

Grandvalira preveu la seva obertura general per la propera setmana, el dia 5 de desembre, a les portes del Pont de la Puríssima. Aquesta decisió, presa pels tècnics del domini, respon a l’objectiu de garantir la màxima qualitat de neu i el ple rendiment de les instal·lacions per tal d’oferir les millors condicions esquiables per als usuaris de Grandvalira.
En aquesta línia, si es compleixen els pronòstics de l’arribada d’un front que pot deixar nevades a principis de la setmana vinent, Grandvalira obriria part de les seves instal·lacions mecàniques i pistes en un termini de temps molt curt. Aquest fet, es veurà reforçat gràcies a la capacitat d’innivació automàtica amb la qual compta Grandvalira, ja que la baixada de temperatures afavorirà la producció de neu de canons.

 

Al llarg de la setmana i segons les evolucions meteorològiques i dels gruixos de neu que es vagin acumulant de manera natural o bé per la neu de canons, es podrà concretar amb més detall tota la informació relativa a l’obertura general del domini.